Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463673

Copa 730463673 Información oficial sobre el partido 730463673 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Som-hi un altre cop!! Alineación oficial del equipo 'Som-hi un altre cop!!' en el partido 0 - 1 Tabernicula FC Alineación oficial del equipo 'Tabernicula FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Som-hi un altre cop!! Alineación oficial del equipo 'Som-hi un altre cop!!' en el partido 0 - 1 Tabernicula FC Alineación oficial del equipo 'Tabernicula FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Som-hi un altre cop!!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 32 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Miguel Grimón, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alberto Ezquer va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Xavier Capdeferro de Som-hi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tabernicula FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 80 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 80 minuts de joc, Mel Cardaveras, corrent com un esperitat, superà primer Miguel Grimón per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Zahid Moudani que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Aitzol Ormara va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 70, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Patrici Simonet va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Tabernicula va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 76, quan Mel Cardaveras va quedar-se sol davant el porter Patrici Simonet, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fausto Caumo després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Patrici Simonet va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jorge Emasabel de Tabernicula la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Carlos Sotomayor de Tabernicula va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alfonso Encalada es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Carlos Sotomayor de Tabernicula es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 81.