Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463318

Copa 730463318 Información oficial sobre el partido 730463318 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Kensington del Caserío S.U. Alineación oficial del equipo 'Kensington del Caserío S.U.' en el partido 2 - 0 SD EXTERMADURA EXTREM Alineación oficial del equipo 'SD EXTERMADURA EXTREM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kensington del Caserío S.U. Alineación oficial del equipo 'Kensington del Caserío S.U.' en el partido 2 - 0 SD EXTERMADURA EXTREM Alineación oficial del equipo 'SD EXTERMADURA EXTREM' en el partido
Tiene un resultado normal 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kensington del Caserío S.U.

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Toni 'Manero' Silvius de Kensington aconseguir un gol al minut 35 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Toni 'Manero' Silvius va incrementar l'avantatge de Kensington amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Kensington va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Asier Andraka va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Kensington va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Toni 'Manero' Silvius en un 1 contra 1 amb el porter Belmiro Darias, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Kensington ho intentava per la dreta per mitjà de Bill 'Búfalo' Strating, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Toni Rada Collado de Kensington es va guanyar la targeta groga merescudament.

SD EXTERMADURA EXTREM

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): En Emeterio Escarramad va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Vasile Ion va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Claudian Stănescu rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Ferran Gruartmoner de EXTERMADURA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.