Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463242

Copa 730463242 Información oficial sobre el partido 730463242 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Tiburones Verdes FC Alineación oficial del equipo 'Tiburones Verdes FC' en el partido 4 - 2 Bosspe Alineación oficial del equipo 'Bosspe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tiburones Verdes FC Alineación oficial del equipo 'Tiburones Verdes FC' en el partido 2 - 0 Bosspe Alineación oficial del equipo 'Bosspe' en el partido
Tiene suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tiburones Verdes FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): Els jugadors del Tiburones amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 22, deixant Alfredo Casajús en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Juan José Bayón de Tiburones va aconseguir igualar el partit al minut 68, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Tiburones contenien la respiració mentre en Nil Aragonès s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): En Mauro Serrano va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jordi Miquel Solanellas la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Al minut 21, Santiago Pacheco va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Tiburones va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jordi Miquel Solanellas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Carlos Zazo.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Mauro Serrano de Tiburones va intentar batre la porteria rival al minut 40 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 207 Minuto 72 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Alfredo Casajús va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Georg Domijan després que el jugador de Tiburones li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfredo Casajús de Tiburones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Bosspe

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Enrique Maceda va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Bosspep, Pràxedes Aligué, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 170 Minuto 28 (Gol de falta): Òscar Nàquera va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 28. 1 - 2 per a Bosspep.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Vado Rincón va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 76, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ismael Grifoll va aconseguir desviar el seu xut a córner.