Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463114

Copa 730463114 Información oficial sobre el partido 730463114 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Patas de pollo FC Alineación oficial del equipo 'Patas de pollo FC' en el partido 1 - 8 Bayern de Calasparra Alineación oficial del equipo 'Bayern de Calasparra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Patas de pollo FC Alineación oficial del equipo 'Patas de pollo FC' en el partido 2 - 7 Bayern de Calasparra Alineación oficial del equipo 'Bayern de Calasparra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patas de pollo FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 48 (Gol por la derecha): Patas no perdien la fe, i al minut 48 del partit, Ivo Palakarchev va marcar el 1 - 5 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Passaven 17 minuts quan Francisco Páramo des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Adrian Păstrăv no s'ho podia creure.

Bayern de Calasparra

Goles Goles

  • 170 Minuto 2 (Gol de falta): Al minut 2 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Ghazan Suren va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Zenon Kuczera va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Krzysztof Jankun va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Francisco José Hurtado Saracho de Bayern va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 24. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 32 (Gol de falta): Al minut 32, una falta xutada per Ghazan Suren va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 5 per a Bayern. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Lapo Presciutti de Bayern l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 6 al minut 51 de partit.
  • 106 Minuto 67 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Bayern sempre confia amb les genialitats d'en Ángel Gros; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 7.
  • 106 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 78 minuts, Alessandro Dioguardi va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Zenon Kuczera de Bayern va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 33 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Lapo Presciutti va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.