Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730463039

Copa 730463039 Información oficial sobre el partido 730463039 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Orgaceño, C.F. Alineación oficial del equipo 'Orgaceño, C.F.' en el partido 5 - 0 Gran Puñeta Alineación oficial del equipo 'Gran Puñeta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Orgaceño, C.F. Alineación oficial del equipo 'Orgaceño, C.F.' en el partido 3 - 0 Gran Puñeta Alineación oficial del equipo 'Gran Puñeta' en el partido
Tiene suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Orgaceño, C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Orgaceño, prenia la batuta de l'encontre al minut 23, quan en Ollie Schuilenburg va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, Orgaceño, va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Edgardo Villar, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Valdemar Parada va incrementar l'avantatge de Orgaceño, amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Orgaceño, va augmentar la diferència quan Joan Salvador Besora no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Justin Agurrola es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Orgaceño, per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 14, quan Ollie Schuilenburg va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Ollie Schuilenburg gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fernando Bolado va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 35 quan Ignacio Ambrona de Orgaceño, gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Justin Agurrola, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edgardo Villar.
  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Ionuţ Iofciu, el jugador de Orgaceño, va ser expulsat al minut 26.

Gran Puñeta

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Puñeta van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 80, però Younes Azaitar va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.