Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730462924

Copa 730462924 Información oficial sobre el partido 730462924 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Rapid de Carthago Alineación oficial del equipo 'Rapid de Carthago' en el partido 3 - 1 TORRE HUETAR CD ANSALUE Alineación oficial del equipo 'TORRE HUETAR CD ANSALUE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rapid de Carthago Alineación oficial del equipo 'Rapid de Carthago' en el partido 1 - 1 TORRE HUETAR CD ANSALUE Alineación oficial del equipo 'TORRE HUETAR CD ANSALUE' en el partido
Tiene suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,8 % 24,5 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rapid de Carthago

Goles Goles

  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Carthago eren letals, i Luis Martínez va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Carthago va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Luis Martínez va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 59 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Carthago i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 59 minuts de joc. Mentre en Luis Martínez el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Luis Martínez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Carthago se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): En Luis Martínez es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

TORRE HUETAR CD ANSALUE

Goles Goles

  • 152 Minuto 89 (Gol por la izquierda): ANSALUE va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Imeldo Montesinos va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Perfeito Cundíns es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.