Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730462901

Copa 730462901 Información oficial sobre el partido 730462901 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Academia Menendiana Alineación oficial del equipo 'Academia Menendiana' en el partido 1 - 3 alzadearriba Alineación oficial del equipo 'alzadearriba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Academia Menendiana Alineación oficial del equipo 'Academia Menendiana' en el partido 2 - 5 alzadearriba Alineación oficial del equipo 'alzadearriba' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,9 % 0,9 % 87,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Academia Menendiana

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Académicos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Edi Gassner va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Académicos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan David Vilallonga va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter William Terrab.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 es va veure una gran oportunitat per a Académicos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Omar Al-Hashemi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 225 Minuto 67 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Jesús Font es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Esteban Ahamdanech va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

alzadearriba

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 22 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Marco Casadio marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): En Marco Casadio donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 71 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Marco Casadio va augmentar l'avantatge de alzadearriba a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, un refús desafortunat de Alejandro Paredes, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Marco Casadio no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 286 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Winfried Kaser va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.