Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730462882

Copa 730462882 Información oficial sobre el partido 730462882 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Trocola FC Alineación oficial del equipo 'Trocola FC' en el partido 4 - 5 oki warriors team Alineación oficial del equipo 'oki warriors team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Trocola FC Alineación oficial del equipo 'Trocola FC' en el partido 4 - 3 oki warriors team Alineación oficial del equipo 'oki warriors team' en el partido
Tiene un resultado normal 4.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,7 % 18,5 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trocola FC

Goles Goles

  • 101 Minuto 26 (Gol por el centro): El Trocola no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Guillermo Aedo es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 101 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Joaquín Sbrocca es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 4, reduint la distància pels locals.
  • 101 Minuto 56 (Gol por el centro): Casimiro Lafuente Manso de Zúñiga de Trocola va demostrar les seves habilitats al minut 56 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 3 - 4.
  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Joaquín Sbrocca s'emportà una gran ovació del públic local al minut 68, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Antenor Luís Pereira Silva de Trocola va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 67, però no va estar gaire encertat.

oki warriors team

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Eelco Batenburg que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 21 de partit va donar a warriors l'avantatge per 0 - 2. Jorge Ayelo en va ser l'anotador.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): warriors va aconseguir el 1 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Alessandro Stähli, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Julien Moret que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alessandro Stähli va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Passats 72 minuts de partit, warriors es va posar per davant amb un 4 - 5 quan Alessandro Stähli es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.