Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730462872

Copa 730462872 Información oficial sobre el partido 730462872 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

parlita fc. Alineación oficial del equipo 'parlita fc. ' en el partido 4 - 0 Doctorcillos team Alineación oficial del equipo 'Doctorcillos team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
parlita fc. Alineación oficial del equipo 'parlita fc. ' en el partido 2 - 0 Doctorcillos team Alineación oficial del equipo 'Doctorcillos team' en el partido
Tiene suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

parlita fc.

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del parlita van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sergio García de Zuñiga va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jean-Philippe Schaufelberger va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): parlita va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ángel David Prados va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de parlita va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Fernando Aso progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 es va veure una gran oportunitat per a parlita per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jean-Philippe Schaufelberger, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Gorka Ariozabalo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Junior Valentin va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Josep Maria Baidal va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 205 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Gorka Ariozabalo era fer passades de llarga distància. Al minut 69 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Josep Maria Baidal però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Doctorcillos team

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Diamantis Kakouris va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Doctorcillos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Manuele Zimei, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.