Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730462758

Copa 730462758 Información oficial sobre el partido 730462758 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Union F.S. Alineación oficial del equipo 'Union F.S.' en el partido 0 - 4 NEGACIONISTAS Alineación oficial del equipo 'NEGACIONISTAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Union F.S. Alineación oficial del equipo 'Union F.S.' en el partido 0 - 2 NEGACIONISTAS Alineación oficial del equipo 'NEGACIONISTAS' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union F.S.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 73 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Demeter Zokobeere, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

NEGACIONISTAS

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Laurenţiu-Ioan Ogradă quedar desmarcat i marcar per a NEGACIONISTAS al minut 21. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, el NEGACIONISTAS va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Hugo Esquinas, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38, NEGACIONISTAS va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Laurenţiu-Ioan Ogradă, amb un xut sec des de la dreta.
  • 105 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 85, Paco Gutiérrez Barreda va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Jesús Nicolás, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 14 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Paco Gutiérrez Barreda, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Union, però Óscar Fernández Landa no va poder encertar el xut.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Juan Luis Guzmán de NEGACIONISTAS, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Luis Guzmán.