Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730462755

Copa 730462755 Información oficial sobre el partido 730462755 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

AE González Alineación oficial del equipo 'AE González' en el partido 1 - 0 Marama Alineación oficial del equipo 'Marama' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AE González Alineación oficial del equipo 'AE González' en el partido 0 - 1 Marama Alineación oficial del equipo 'Marama' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,3 % 0,2 % 94,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AE González

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els seguidors del González contenien la respiració mentre en Eleazar Ferrán s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de González van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Marc Fuster va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de González va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Germán Jáuregui, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de González va anar a parar a la dreta de l'atac on en Abraham Esteller, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Marc Fuster va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de González que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eleazar Ferrán de González es va guanyar la targeta groga merescudament.

Marama

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 79, en un 1 contra 1 amb el porter, però Aurelio Baamonde va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Miguel Contador des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Germán Jáuregui va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Mara va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Rafael Villaruel es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 260 Minuto 87 (Ocasión de falta): El jugador visitant Carlos Fuster Ruiz va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 87 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Mara va estar a punt d'empatar al 89 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Adrián Echauri que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Salva Mairata de Mara va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dalmiro da Bola es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Villaruel de Mara amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.