Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730462715

Copa 730462715 Información oficial sobre el partido 730462715 en Hattrick

06.03.2024 12:30:00

Racing Sinentenders Alineación oficial del equipo 'Racing Sinentenders' en el partido 0 - 5 Rayo Manchego SAD Alineación oficial del equipo 'Rayo Manchego SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Racing Sinentenders Alineación oficial del equipo 'Racing Sinentenders' en el partido 0 - 6 Rayo Manchego SAD Alineación oficial del equipo 'Rayo Manchego SAD' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Sinentenders

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 41 minuts, en Guiu Amat no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sinentenders a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gregory Goodman va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Rayo Manchego SAD

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Hugo Hagendeel va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 44, Manchego va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Adrián Galavis.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, Eric Grey va augmentar l'avantatge de Manchego a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Faouz Abdou de Manchego va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 56. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Nathan Jones va augmentar l'avantatge de Manchego a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, el Manchego va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Faouz Abdou s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 Simeon Cigarra va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Hugo Hagendeel, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 280 Minuto 44 (Ocasión de falta): Simeon Cigarra va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Vladimír Zubnár que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Nathan Jones va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 67, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 280 Minuto 74 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Vladimír Zubnár al minut 74.