Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730462537

Copa 730462537 Información oficial sobre el partido 730462537 en Hattrick

06.03.2024 12:15:00

Los rascabarrigas Alineación oficial del equipo 'Los rascabarrigas' en el partido 4 - 2 Heliopolis 2 Alineación oficial del equipo 'Heliopolis 2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los rascabarrigas Alineación oficial del equipo 'Los rascabarrigas' en el partido 2 - 1 Heliopolis 2 Alineación oficial del equipo 'Heliopolis 2' en el partido
Tiene suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,4 % 1,3 % 13,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los rascabarrigas

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Corria el minut 21 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Esteban Rambures, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 105 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Óscar Mariño va descol·locar totalment la defensa contrària i Marius Pop no va perdonar i va marcar el 2 - 1.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 74 minuts, el tirador de faltes del rascabarrigas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Georgi Radev, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 106 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Manuel Alexander Gradt sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 84 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a rascabarrigas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ionuţ-Adrian Boroş, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 58 quan Esteban Rambures de rascabarrigas gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Esteban Rambures va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de rascabarrigas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El jugador local Georgi Radev per poc que no incrementa el marcador al minut 79. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Francho Orozco va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Manuel Hoyos Conde.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Esteban Rambures es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Heliopolis 2

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador visitant Banin Martínez de Tejada va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 27 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jaïr Munill, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41 Anatael Camus va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Josep Xavier Solanes va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.