Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730462517

Copa 730462517 Información oficial sobre el partido 730462517 en Hattrick

06.03.2024 12:15:00

Jaiki F.C Alineación oficial del equipo 'Jaiki F.C' en el partido 2 - 4 Txantrea United Alineación oficial del equipo 'Txantrea United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Jaiki F.C Alineación oficial del equipo 'Jaiki F.C' en el partido 4 - 3 Txantrea United Alineación oficial del equipo 'Txantrea United' en el partido
Tiene mala suerte 3.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,7 % 34,1 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jaiki F.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Jaiki van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Agostino Maino va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): Agostino Maino de Jaiki va demostrar les seves habilitats al minut 83 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): Al minut 13, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Jaiki va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Francisco Sáenz, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Kasimir Gorostiola va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Jaiki se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Nicolás Guendica va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Francisco Sáenz va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Agostino Maino de Jaiki es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.

Txantrea United

Goles Goles

  • 115 Minuto 6 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Oxarra Ugerruri no va poder aturar Den Simonson de Txantrea, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 6 el 0 - 1.
  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Txantrea va ser finalitzada des de l'esquerra per Zsolt Pesti al minut 34. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Zsolt Pesti de Txantrea l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 79 de partit.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Ármin Szendrődy va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Den Simonson va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 20, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jesús Minas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 de partit, Luis Vigata va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Zsolt Pesti de Txantrea va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 70 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.