Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730462301

Copa 730462301 Información oficial sobre el partido 730462301 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00

Patatasbravas Alineación oficial del equipo 'Patatasbravas' en el partido 4 - 0 FC Lexas Alineación oficial del equipo 'FC Lexas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Patatasbravas Alineación oficial del equipo 'Patatasbravas' en el partido 4 - 0 FC Lexas Alineación oficial del equipo 'FC Lexas' en el partido
Tiene un resultado normal 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patatasbravas

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Patatasbravas va ser Sahats Marubai.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Patatasbravas a 2 - 0. Frédy Méchineau va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Amb 33 minuts jugats, en Sahats Marubai va augmentar l'avantatge de Patatasbravas a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En Sahats Marubai entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Patatasbravas, un peu providencial d'en Benito Castresana va situar el 4-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Arturo Tapia D'Avila, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Frédy Méchineau una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 59, però una magnífica aturada de Víctor Inurrigarro va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tomeu Moril de Patatasbravas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Martínez Pastor.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Evgeni Yovchev de Patatasbravas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Lexas

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 75 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Lexas l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 75, però el xut va sortir desviat.