Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730462272

Copa 730462272 Información oficial sobre el partido 730462272 en Hattrick

06.03.2024 12:00:00

Quebrantahuesos CF Alineación oficial del equipo 'Quebrantahuesos CF' en el partido 1 - 3 Los Satanases del Infierno Alineación oficial del equipo 'Los Satanases del Infierno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Quebrantahuesos CF Alineación oficial del equipo 'Quebrantahuesos CF' en el partido 2 - 3 Los Satanases del Infierno Alineación oficial del equipo 'Los Satanases del Infierno' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,3 % 34,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quebrantahuesos CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 23 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 23, Alejandro Gazo de QCF empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de QCF la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Harm-Jan Krabbé va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 82 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): Alejandro Gazo quasi marca en una jugada assajada de córner que Juan Carlos Coche havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Harm-Jan Krabbé de QCF la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jamal Claerbout de QCF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los Satanases del Infierno

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 8, quan Goratz Sustaeta va posar els visitants Satanases per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Radu Comănescu que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Satanases.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Taurino Sáenz Camacho va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 67, i va fer pujar el 1 - 3 per a Satanases.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 9 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Radu Comănescu després de 9 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Zsolt Szanyó va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Taurino Sáenz Camacho de Satanases va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 76 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Satanases quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Markus Maijanen va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.