Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730462045

Copa 730462045 Información oficial sobre el partido 730462045 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

BarriletesCosmicos Alineación oficial del equipo 'BarriletesCosmicos' en el partido 2 - 3 YUFOR QUINTANAR Alineación oficial del equipo 'YUFOR QUINTANAR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BarriletesCosmicos Alineación oficial del equipo 'BarriletesCosmicos' en el partido 0 - 2 YUFOR QUINTANAR Alineación oficial del equipo 'YUFOR QUINTANAR' en el partido
Tiene suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BarriletesCosmicos

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Juan Carlos Vargas Morales, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del BarriletesCosmicos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 41.
  • 113 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54, BarriletesCosmicos aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Nicasio Rízquez va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 52 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Juan Carlos Vargas Morales va servir per deixar enrere el gegant Nontas Mpardakis al minut 52, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Ramon de Fluvià de BarriletesCosmicos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 33 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Ramon de Fluvià de BarriletesCosmicos es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 33.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nicasio Rízquez de BarriletesCosmicos es va guanyar la targeta groga merescudament.

YUFOR QUINTANAR

Goles Goles

  • 163 Minuto 42 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 42. L'anotador per QUINTANAR va ser Joeri Toscani, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 174 Minuto 47 (Gol de penalti): En Nélson Manuel Silva Salgado va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 47. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 171 Minuto 58 (Gol por el centro): QUINTANAR agafava avantatge al minut 58 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Joeri Toscani amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Joeri Toscani va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Nélson Manuel Silva Salgado quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 274 Minuto 44 (Ocasión de penalti): Al minut 44, Nélson Manuel Silva Salgado de QUINTANAR va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 de partit, Juan Carlos Basulto va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 Miguel Vadillos va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Mečius Kovas, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.