Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461990

Copa 730461990 Información oficial sobre el partido 730461990 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Bamboo Alineación oficial del equipo 'Bamboo' en el partido 0 - 2 Los chicos de Marcelino Alineación oficial del equipo 'Los chicos de Marcelino' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bamboo Alineación oficial del equipo 'Bamboo' en el partido 0 - 1 Los chicos de Marcelino Alineación oficial del equipo 'Los chicos de Marcelino' en el partido
Tiene un resultado normal 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,5 % 0,7 % 88,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bamboo

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Bamboo van sortir al contraatac amb encert al minut 88, però Alejandro Gonzalo Espinosa no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafa Robledillo de Bamboo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Gonzalo Espinosa de Bamboo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los chicos de Marcelino

Goles Goles

  • 173 Minuto 30 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ludbert Grasse va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Samuel Granulles de Marcelino va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 83. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jason Aldred que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Samuel Matute Garcia va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Onésimo Boimorto, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Miguel Pérez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Onésimo Boimorto, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70, el Marcelino va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Samuel Matute Garcia s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 206 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 79, tothom va saber perquè en Ludbert Grasse era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Limay Varanda va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 87, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Limay Varanda al minut 89, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.