Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461941

Copa 730461941 Información oficial sobre el partido 730461941 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Creu de Sant Jordi Alineación oficial del equipo 'Creu de Sant Jordi' en el partido 2 - 3 borraxuso Alineación oficial del equipo 'borraxuso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Creu de Sant Jordi Alineación oficial del equipo 'Creu de Sant Jordi' en el partido 2 - 1 borraxuso Alineación oficial del equipo 'borraxuso' en el partido
Tiene un resultado normal 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,4 % 14,7 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Creu de Sant Jordi

Goles Goles

  • 102 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Zwe Sei de Jordi va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 115 Minuto 40 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 40 minuts de joc, Kenan Visoker, corrent com un esperitat, superà primer Felipe Gálvez per velocitat, i després el porter posant el 2 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En William Lasurt va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gyula Szilveszter de Jordi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

borraxuso

Goles Goles

  • 171 Minuto 5 (Gol por el centro): Amb 5 minuts jugats, Sergio Enciso de borraxuso va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 8 de partit va donar a borraxuso l'avantatge per 0 - 2. Juan Oña en va ser l'anotador.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jordi Trescases va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Felipe Gálvez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després de 38 minuts, Fèlix Mercadé va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Radosław Pisula va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 270 Minuto 70 (Ocasión de falta): El borraxuso va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 70 amb un llançament de falta perillós. En Jordi Trescases però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de borraxuso la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Enciso de borraxuso es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.