Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461934

Copa 730461934 Información oficial sobre el partido 730461934 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Alpaloman F. C. Alineación oficial del equipo 'Alpaloman F. C.' en el partido 1 - 0 Bétera C.F. Alineación oficial del equipo 'Bétera C.F.' en el partido
0 / 2 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 1
0 / 0 Evento 142Goles de contra por la izquierda/Evento 242Ocasiones de contra por la izquierda 0 / 1
0 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
1 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
44 % Posesión 45' 56 %
44 % Posesión 90' 56 %
Atacar por el centro Nivel de táctica: 10Nivel de táctica: 10 Táctica Contraataques Nivel de táctica: 14Nivel de táctica: 14
Alpaloman F. C. Alineación oficial del equipo 'Alpaloman F. C.' en el partido 1 - 0 Bétera C.F. Alineación oficial del equipo 'Bétera C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alpaloman F. C. Alineación oficial del equipo 'Alpaloman F. C.' en el partido 1 - 1 Bétera C.F. Alineación oficial del equipo 'Bétera C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,0 % 15,2 % 59,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alpaloman F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 2 minuts de joc, Zwe Kyaw Tun semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 218 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner peinado): Werner Ringsborg hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Zwe Kyaw Tun havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zwe Kyaw Tun de Alpaloman la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): José Risueño va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 0.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Alpaloman Abdulfatah Abdulsala Al-Khalily va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Marcus Boulnois de Alpaloman anava molt fort i col·locat però Gianni Hallewas no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 0.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Pau Aceña López va xutar fora per a Alpaloman, el marcador es va quedar igual: 1 - 0, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Wacław Czereszewski, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Gianni Hallewas va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Alpaloman i 1 - 0 al marcador.

Bétera C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 21 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Israel Ruipérez, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Udo Melamud de Bétera es va emportar una amonestació al minut 100 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Israel Ruipérez de Bétera va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 0.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Bétera Alejandro Julve, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de José Risueño. El marcador continuava 1 - 0.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Bétera, Ekhiotz Garmendia, col·locà la pilota just a les mans d'en José Risueño. El marcador: 1 - 0.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Bétera José Pérez va intentar enganyar José Risueño amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 0.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Luis Pallares de Bétera va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.