Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461680

Copa 730461680 Información oficial sobre el partido 730461680 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Atletico de Bender Alineación oficial del equipo 'Atletico de Bender' en el partido 0 - 2 Outeiro FC Alineación oficial del equipo 'Outeiro FC' en el partido
0 / 0 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 2 / 6
0 / 0 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 2 / 2
0 / 0 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 4
1 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
45 % Posesión 45' 55 %
42 % Posesión 90' 58 %
Normal Táctica Normal
Atletico de Bender Alineación oficial del equipo 'Atletico de Bender' en el partido 0 - 2 Outeiro FC Alineación oficial del equipo 'Outeiro FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico de Bender Alineación oficial del equipo 'Atletico de Bender' en el partido 1 - 2 Outeiro FC Alineación oficial del equipo 'Outeiro FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,2 % 0,5 % 90,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico de Bender

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrián Cruzat.

Outeiro FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 15, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Andrea Rao es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Edgar Saca va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 17, i va fer pujar el 0 - 2 per a Outeiro.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en David Orense, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en David Orense va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Burni Leturiaga al minut 61, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Outeiro quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Luis Ruiz Girón va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Jerónimo Vado de Outeiro va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 69 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): Al minut 62 en Alfred Jędrzejkiewicz va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.