Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461670

Copa 730461670 Información oficial sobre el partido 730461670 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

CE L'Hospitalet Alineación oficial del equipo 'CE L'Hospitalet' en el partido 3 - 2 Rayo Alua FC Alineación oficial del equipo 'Rayo Alua FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CE L'Hospitalet Alineación oficial del equipo 'CE L'Hospitalet' en el partido 3 - 1 Rayo Alua FC Alineación oficial del equipo 'Rayo Alua FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE L'Hospitalet

Goles Goles

  • 111 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16, Paciano Villadóniga va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Passats 21 minuts, Angel Simov, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Hospi es posava per davant!
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Hospi va augmentar la diferència quan Manuel Saélices no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Alfonso Castellarnau, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Rayo Alua FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 8 (Gol evento especial rápido + pase): Ginés Gárriz va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Alberto Perucho, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Rayo va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Francisco Ángel Garro va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Rayo va estar a punt d'empatar al 23 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ginés Gárriz que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 216 Minuto 77 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Diego Martínez va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 77, i va passar la pilota a Efraín Leizán, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pol Chiva de Rayo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.