Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461657

Copa 730461657 Información oficial sobre el partido 730461657 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Llion CF Alineación oficial del equipo 'Llion CF' en el partido 3 - 1 Tarantula CF Alineación oficial del equipo 'Tarantula CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Llion CF Alineación oficial del equipo 'Llion CF' en el partido 1 - 0 Tarantula CF Alineación oficial del equipo 'Tarantula CF' en el partido
Tiene suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llion CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Passats 2 minuts, Étienne Beaulieu, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Llion es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 9 (Ocasión evento especial córner peinado): Ezequiel Patiño hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Étienne Beaulieu havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Javier Burgos va entorpir al marcador d'en Karl Butler per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 235 Minuto 108 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Diego Ripoll gairebé marca per a Llion al minut 108 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Diego Ripoll va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Mario Candenas de Llion, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival José Clayton Moreira en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 1.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Angelo Toschi de Llion anava molt fort i col·locat però José Clayton Moreira no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Llion Javier Burgos va intentar enganyar José Clayton Moreira amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 1.

Tarantula CF

Goles Goles

  • 186 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Tarantula va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Walter Sánchez.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Jan-Christian Bruhn va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): El Tarantula va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 36, però en Kévin Dubas va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 95 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tarantula va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Emili Cervelló va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 97 (Ocasión de contra por la derecha): Emili Cervelló va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Tarantula que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iñaki Estanga de Tarantula la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Walter Sánchez de Tarantula va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Kévin Dubas de Tarantula va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Tarantula José Clayton Moreira, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Mario Candenas. El marcador continuava 3 - 1.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Tarantula, Michael Nessander, col·locà la pilota just a les mans d'en Mario Candenas. El marcador: 3 - 1.