Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461651

Copa 730461651 Información oficial sobre el partido 730461651 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Redonditos FC Alineación oficial del equipo 'Redonditos FC' en el partido 2 - 1 Sirious Furon Alineación oficial del equipo 'Sirious Furon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Redonditos FC Alineación oficial del equipo 'Redonditos FC' en el partido 2 - 0 Sirious Furon Alineación oficial del equipo 'Sirious Furon' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Redonditos FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47, Redonditos aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Francesc Esteller va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Redonditos contenien la respiració mentre en Petar Stoyanov s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Francesc Esteller va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Josep Bofill no va ser aprofitada per en José Domezain que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Redonditos enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 el Redonditos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Francesc Esteller no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Jesús Fanlo de Redonditos va intentar batre la porteria rival al minut 31 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Josep Bofill hauria d'haver estat gol al minut 33 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 es va veure una gran oportunitat per a Redonditos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alfonso Señor, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 57 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Redonditos va ser a punt de marcar al minut 57, quan el seu jugador Josep Bofill va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Francesc Esteller es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Sirious Furon

Goles Goles

  • 137 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Seniko Iribaztarreko va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 21 de joc. Jesús Huidobro es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Jorge Reina, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 23 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Sirious va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Seniko Iribaztarreko va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sirious va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jesús Huidobro, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Sirious van sortir al contraatac al minut 49, però Javier Utrilla va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Sirious van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 58, però el xut de Quique García de Llanilla des de l'esquerra va sortir desviat.