Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461582

Copa 730461582 Información oficial sobre el partido 730461582 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

C.A Florecillas Silvestres Alineación oficial del equipo 'C.A Florecillas Silvestres' en el partido 3 - 0 rey mistery Alineación oficial del equipo 'rey mistery' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.A Florecillas Silvestres Alineación oficial del equipo 'C.A Florecillas Silvestres' en el partido 4 - 0 rey mistery Alineación oficial del equipo 'rey mistery' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A Florecillas Silvestres

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Fiorenzo Senzaquattrini, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Florecillas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 31.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Florecillas va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ildefonso Criales, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Fiorenzo Senzaquattrini que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 85 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 85 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Florecillas. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que José Antonio Inglés xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Osman Akmut va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Florecillas.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Orlando Duarte va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Orlando Duarte, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Osman Akmut. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 39 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jorge Roberto Villegas, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Radek Stříž es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Carl Magnusson, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carl Magnusson.

rey mistery

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Jack Foss de mistery va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.