Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461486

Copa 730461486 Información oficial sobre el partido 730461486 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

vamos.j Alineación oficial del equipo 'vamos.j' en el partido 4 - 1 Nacional de Canarias Alineación oficial del equipo 'Nacional de Canarias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vamos.j Alineación oficial del equipo 'vamos.j' en el partido 3 - 0 Nacional de Canarias Alineación oficial del equipo 'Nacional de Canarias' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vamos.j

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): vamos.j, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Fernando Scarci per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Michael Gardiner de vamos.j va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 130 Minuto 37 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Otis Jones va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 37 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del vamos.j van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Aleksander Montell va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Kristian Elburg al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Yahya Kemal Üzeyir va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El vamos.j ho intentava per la dreta per mitjà de Fernando Scarci, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 60 quan Fernando Scarci de vamos.j gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Michael Gardiner va rematar alt.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fariman Emadzadeh va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Nacional de Canarias

Goles Goles

  • 190 Minuto 81 (Gol de falta): Al 81 minuts, El Nacional va fer el 3-1. En Álvaro Balbín va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Yves Demuth per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 11, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Abdelghafour Tajes va intentar anar-se'n per velocitat al minut 16 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 209 Minuto 77 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Marian Dumitran, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a vamos.j, però Alberto Deac no va poder encertar el xut.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Álvaro Balbín quasi redueix la diferència al marcador al minut 81, però una gran estirada d'en Stig-Arne Asplund va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Osvaldo Mallegni de Nacional es va emportar una amonestació al minut 4 per provocar un rival.