Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461437

Copa 730461437 Información oficial sobre el partido 730461437 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Simitar Atlètic Alineación oficial del equipo 'Simitar Atlètic' en el partido 1 - 3 Borussia Burgos Alineación oficial del equipo 'Borussia Burgos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Simitar Atlètic Alineación oficial del equipo 'Simitar Atlètic' en el partido 0 - 2 Borussia Burgos Alineación oficial del equipo 'Borussia Burgos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Simitar Atlètic

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Miguel Iñigo-Ruiz de Simitar va aconseguir igualar el partit al minut 32, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Óscar Xamar no oblidarà el que li va passar durant el minut 85. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Borussia Burgos

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): Amb 18 minuts jugats, Albaro Handi de Borussia va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Passats 67 minuts de partit, Borussia es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Maruny Urzáiz es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 118 Minuto 73 (Gol evento especial córner peinado): En Roy García de Paredes entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Borussia, un peu providencial d'en Jaime Rodríguez Girón va situar el 1-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Jaime Rodríguez Girón quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Kevin Boitin-Resdorf, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Albaro Handi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Reyes Ganer ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Albaro Handi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Jaime Rodríguez Girón va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.