Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461433

Copa 730461433 Información oficial sobre el partido 730461433 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Sua F.T. Alineación oficial del equipo 'Sua F.T.' en el partido 1 - 2 Real Garabulliño Alineación oficial del equipo 'Real Garabulliño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sua F.T. Alineación oficial del equipo 'Sua F.T.' en el partido 1 - 1 Real Garabulliño Alineación oficial del equipo 'Real Garabulliño' en el partido
Tiene un resultado normal 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,4 % 39,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sua F.T.

Goles Goles

  • 102 Minuto 56 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de F.T. van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Manuel Cocón en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Lukas Michot i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a F.T., però el xut de Lancelot Benêt va sortir bastant desviat.
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Radosław Dyla de F.T. va intentar batre la porteria rival al minut 81 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Radosław Dyla va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Real Garabulliño

Goles Goles

  • 185 Minuto 11 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del RGÑ van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Agraciado Padilla va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Agraciado Padilla va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 32, i va fer pujar el 0 - 2 per a RGÑ.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Jacinto Paiva Silva va entorpir al marcador d'en Dušan Kovačević per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 219 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Luis Barberá va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Basimane Nato, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Jesús Bello va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Francisco Javier Plana, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Basimane Nato de RGÑ va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.