Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461426

Copa 730461426 Información oficial sobre el partido 730461426 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Los Duendes mágicos Alineación oficial del equipo 'Los Duendes mágicos' en el partido 0 - 1 ATLETICO GÜEJAR SIERRA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO GÜEJAR SIERRA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Duendes mágicos Alineación oficial del equipo 'Los Duendes mágicos' en el partido 2 - 0 ATLETICO GÜEJAR SIERRA Alineación oficial del equipo 'ATLETICO GÜEJAR SIERRA' en el partido
Tiene mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Duendes mágicos

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Paul Cagnea va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Henrik Rossmann va estar a punt d'empatar per a Duendes quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Sergio Serna Pareja va desviar la pilota a l'últim instant.

ATLETICO GÜEJAR SIERRA

Goles Goles

  • 119 Minuto 51 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Víctor Javier Ureña va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 51.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 42 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Manolo Vega per la seva rapidesa. Al minut 42 va intentar marxar per velocitat d'en Milton Padrón, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 289 Minuto 44 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Manolo Vega va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Milton Padrón el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): ATLETICO van sortir al contraatac amb encert al minut 80, però Dani Pich no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kevin Geiger de ATLETICO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.