Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461378

Copa 730461378 Información oficial sobre el partido 730461378 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Inter Wolfs FC Alineación oficial del equipo 'Inter Wolfs FC' en el partido 3 - 1 Aladrokes de Cartago Alineación oficial del equipo 'Aladrokes de Cartago' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Inter Wolfs FC Alineación oficial del equipo 'Inter Wolfs FC' en el partido 7 - 0 Aladrokes de Cartago Alineación oficial del equipo 'Aladrokes de Cartago' en el partido
Es un cenizo 7.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Wolfs FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Inter va ser Miguel Ezquioga.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Antonio Muñoz Sánchez va incrementar l'avantatge de Inter amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Antonio Muñoz Sánchez, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Inter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Miguel Ezquioga es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Lalo Laskov de Inter va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 225 Minuto 85 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Antonio Muñoz Sánchez gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): El Inter ho intentava per la dreta per mitjà de Lalo Laskov, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Aladrokes de Cartago

Goles Goles

  • 140 Minuto 89 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Aladrokes el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Rainers Šmits va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 43 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Medardo Silva va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 43, i va passar la pilota a Alfons Rolka, però aquest no va encertar a marcar.