Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461351

Copa 730461351 Información oficial sobre el partido 730461351 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

RdL Timanfaya Alineación oficial del equipo 'RdL Timanfaya' en el partido 6 - 0 Circuit de Catalunya Alineación oficial del equipo 'Circuit de Catalunya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
RdL Timanfaya Alineación oficial del equipo 'RdL Timanfaya' en el partido 8 - 0 Circuit de Catalunya Alineación oficial del equipo 'Circuit de Catalunya' en el partido
Tiene mala suerte 8.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RdL Timanfaya

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): En Aras Lora va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Nouh Juliol va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Vinny To va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Timanfaya, Polen Pole, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Polen Pole va incrementar l'avantatge de Timanfaya amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Timanfaya va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Keno Bensch va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Nouh Juliol va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Vinny To va estar a punt de sentenciar el partit al minut 30, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gunnar Jonasson va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vinny To.

Circuit de Catalunya

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 5, David Silvestre de Catalunya va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.