Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461317

Copa 730461317 Información oficial sobre el partido 730461317 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Arenzana F.C. Alineación oficial del equipo 'Arenzana F.C.' en el partido 2 - 3 Etiopía FC Alineación oficial del equipo 'Etiopía FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arenzana F.C. Alineación oficial del equipo 'Arenzana F.C.' en el partido 0 - 2 Etiopía FC Alineación oficial del equipo 'Etiopía FC' en el partido
Tiene suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arenzana F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26, Frederik Schoppe va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 119 Minuto 55 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Marius-Ştefan Neagu sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Frederik Schoppe que, efectivament, va fer pujar el 2 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Arenzana va anar a parar a la dreta de l'atac on en Khaled Bizri, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Etiopía FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Terry Kane que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Etiopía.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pedro Gamón, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Pedro Gamón de Etiopía va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 54. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Abdelhaye Berjawi al minut 57, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, el Etiopía va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Xervasio Dovalo s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.