Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461294

Copa 730461294 Información oficial sobre el partido 730461294 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

a.s.salvaterra Alineación oficial del equipo 'a.s.salvaterra' en el partido 6 - 4 SUPER GARLICK Alineación oficial del equipo 'SUPER GARLICK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
a.s.salvaterra Alineación oficial del equipo 'a.s.salvaterra' en el partido 2 - 0 SUPER GARLICK Alineación oficial del equipo 'SUPER GARLICK' en el partido
Tiene mucha potra 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

a.s.salvaterra

Goles Goles

  • 114 Minuto 34 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 34. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Moisés Tirol va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 112 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del a.s.salvaterra s'esgargamellaven dempeus per esperonar Zsombor Hatvani que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 62 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 121 Minuto 103 (Gol por el centro): Francisco Schuermans va donar a a.s.salvaterra un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80, Juan Miguel Durán de Quiroga arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Francisco Schuermans va estar a punt d'avançar els locals al minut 89 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 99 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jonatan Laïlla! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 104 (Ocasión por la izquierda): Al minut 104, Ignacio Unzaga gairebé va marcar per a a.s.salvaterra des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ignacio Unzaga.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de a.s.salvaterra, David Bujanda, col·locà la pilota just a les mans d'en Faustin Le Clerc. El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Jonatan Laïlla va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Juan Miguel Durán de Quiroga anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 3 per a a.s.salvaterra.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de a.s.salvaterra Luis Pardo Saenz no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Faustin Le Clerc es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 4.

SUPER GARLICK

Goles Goles

  • 143 Minuto 13 (Gol de contra por la derecha): El jugador Manuel Bordás de GARLICK es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): El GARLICK era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Maurizio Santonocito va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 105 (Gol de contra por el centro): GARLICK va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 105, quan Antoni Molines, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Azibar Eiherarte es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de GARLICK Faustin Le Clerc, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Abdelmouhaïmine Belkhiri. El marcador continuava 3 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Evangelista Romero López de GARLICK va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de GARLICK, Manuel Bordás, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Azibar Eiherarte de GARLICK va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.