Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461278

Copa 730461278 Información oficial sobre el partido 730461278 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

El PyKuDo Roho Alineación oficial del equipo 'El PyKuDo Roho' en el partido 2 - 4 Racing Bambinos Alineación oficial del equipo 'Racing Bambinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El PyKuDo Roho Alineación oficial del equipo 'El PyKuDo Roho' en el partido 2 - 2 Racing Bambinos Alineación oficial del equipo 'Racing Bambinos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,3 % 36,4 % 29,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El PyKuDo Roho

Goles Goles

  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador Adam Pileček de El_Pilkú, després de 36 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Als 89 minuts, una gran jugada per l'esquerra de El_Pilkú va acabar amb la pilota als peus de Uğur Alaçam que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Al minut 26, Eduardo Pires arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Pavlos Mpouzoukis va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 78 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Racing Bambinos

Goles Goles

  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 39 minuts Joan Albert Gatius va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 42, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Miguel Pizarro es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 115 Minuto 66 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Eugenio Consorti no va poder aturar Alfredo Sevilla de Bambinos, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 66 el 1 - 3.
  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Alfredo Sevilla de Bambinos va fer un bon esprint per escapar-se de Eugenio Consorti i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 4. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Joan Albert Gatius quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Stanislav Shurshilin, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Jan-Owe Ramblom, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 47 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Bambinos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jan-Owe Ramblom es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.