Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461269

Copa 730461269 Información oficial sobre el partido 730461269 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Xispa Alineación oficial del equipo 'Xispa' en el partido 2 - 3 XO_OISHI_II Alineación oficial del equipo 'XO_OISHI_II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Xispa Alineación oficial del equipo 'Xispa' en el partido 2 - 1 XO_OISHI_II Alineación oficial del equipo 'XO_OISHI_II' en el partido
Tiene un resultado normal 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,9 % 22,7 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xispa

Goles Goles

  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): Xispa va agafar avantatge al minut 21 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Jorik Dieltiens fent així el 1 - 0.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Samuel Helausa ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Xispa es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 30 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 30 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Jorik Dieltiens va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nabor García de Luera.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vic McBryant de Xispa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 106 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Felipe Gómez de Villamayor de Xispa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

XO_OISHI_II

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador visitant Mihai-Răzvan Gheorghiu va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 22 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 163 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Alan Swink que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 92 (Gol por el centro): Amb 92 minuts jugats, Víctor Ursueguía de XO_OISHI_II va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Mihai-Răzvan Gheorghiu va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 2. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): XO_OISHI_II van sortir al contraatac al minut 33, però Vlad Gavriliţă va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 263 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Ramon Hubet va encarar al porter al 53, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 281 Minuto 105 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ignacio Porcel. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.