Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461250

Copa 730461250 Información oficial sobre el partido 730461250 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Areatza Alineación oficial del equipo 'Areatza ' en el partido 1 - 5 Txuskillos CF Alineación oficial del equipo 'Txuskillos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Areatza Alineación oficial del equipo 'Areatza ' en el partido 0 - 4 Txuskillos CF Alineación oficial del equipo 'Txuskillos CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Areatza

Goles Goles

  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): Manel Abellí va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Areatza, Rodolfo Trueba, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Areatza van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 14, però Manel Abellí va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gilberto Cambronero de Areatza amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Txuskillos CF

Goles Goles

  • 190 Minuto 24 (Gol de falta): En Gian Franco Storoni va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-1.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Gian Franco Storoni va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Gian Franco Storoni, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Evan New va aprofitar un error defensiu al minut 68, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Txuskillos.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Evan New va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Hernán Villalba ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Txuskillos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Carles Roca, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Hernán Villalba va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 23, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Francesc Tuyet va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Atx Arizti de Txuskillos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 83 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Rory Wanderley de Txuskillos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 26 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Rory Wanderley de Txuskillos es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 26.