Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461192

Copa 730461192 Información oficial sobre el partido 730461192 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

UrbionTrip Alineación oficial del equipo 'UrbionTrip' en el partido 1 - 0 Pastores de las almas perdidas CF Alineación oficial del equipo 'Pastores de las almas perdidas CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UrbionTrip Alineación oficial del equipo 'UrbionTrip' en el partido 1 - 1 Pastores de las almas perdidas CF Alineación oficial del equipo 'Pastores de las almas perdidas CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,4 % 2,5 % 81,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UrbionTrip

Goles Goles

  • 123 Minuto 94 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 94 gràcies a la jugada de Vladimir Kutsev, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 76 per blocar una centrada d'en Fernando Capaguindegui va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de UrbionTrip.
  • 233 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): El UrbionTrip ho intentava per la dreta per mitjà de Fernando Capaguindegui, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): Al minut 105, Fernando Capaguindegui gairebé va marcar per a UrbionTrip des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Pastores de las almas perdidas CF

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): 乌鲁格麦麦提 (Ulughmemet) 艾力汗 (Elihan), fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 24 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Francisco Villahoz quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Ngawang Khenpo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 56, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Hartvig Åhnsjö va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 208 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ildefonso Vuelta de Pastores va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Jaromił Pettke es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jaromił Pettke ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en László Presser de Pastores amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.