Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461190

Copa 730461190 Información oficial sobre el partido 730461190 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

f.c. trasgu Alineación oficial del equipo 'f.c. trasgu' en el partido 4 - 1 Garicastim Alineación oficial del equipo 'Garicastim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
f.c. trasgu Alineación oficial del equipo 'f.c. trasgu' en el partido 2 - 0 Garicastim Alineación oficial del equipo 'Garicastim' en el partido
Tiene suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c. trasgu

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 els aficionats van embogir quan en Petar Popov va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de trasgu.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de trasgu pel centre va donar un gran resultat: el gol de Cristino Garrido va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Pep Griñant sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Lluc Majó que, efectivament, va fer pujar el 3 - 1!
  • 106 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Cristino Garrido va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 39, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del trasgu, mentre ja celebrava el 4 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Zaccaria Scalamandre al minut 33 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Carlos Jiménez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lluc Majó.

Garicastim

Goles Goles

  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Garicastim eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 34, Fernando Ereinozaga va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Fernando Ereinozaga va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Garicastim que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Menke Drielsma de Garicastim va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Lejón de Garicastim la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.