Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461182

Copa 730461182 Información oficial sobre el partido 730461182 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Real Acelis C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Acelis C.F.' en el partido 1 - 5 Pal i Gol Alineación oficial del equipo 'Pal i Gol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Acelis C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Acelis C.F.' en el partido 0 - 4 Pal i Gol Alineación oficial del equipo 'Pal i Gol' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Acelis C.F.

Goles Goles

  • 101 Minuto 29 (Gol por el centro): Alfred Olenskog de Acelis va demostrar les seves habilitats al minut 29 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Acelis enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Pal i Gol

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): El jugador de Pali Sanjin 'Mestre' Šalina va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 10 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 119 Minuto 25 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Pali va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Honoriu Tomele va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Krzysztof Rydziński va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mario Otero va augmentar l'avantatge de Pali a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 119 Minuto 87 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Paco Pont va treure un córner llarg cap al segon pal que en Terencio Cougil, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pedro Dolarroga. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 44 (Ocasión de falta): Fernando Clemente Coroado va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Krzysztof Rydziński que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Pedro Dolarroga va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jordi Moncada es va quedar sol davant del porter, al minut 86. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Honoriu Tomele, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 87 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Pali va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, el Pali va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Walter Giorgio Ferrazzi s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sanjin 'Mestre' Šalina.