Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461177

Copa 730461177 Información oficial sobre el partido 730461177 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

SC VULCANA Alineación oficial del equipo 'SC VULCANA' en el partido 0 - 2 PEÑA BADALONA Alineación oficial del equipo 'PEÑA BADALONA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SC VULCANA Alineación oficial del equipo 'SC VULCANA' en el partido 1 - 1 PEÑA BADALONA Alineación oficial del equipo 'PEÑA BADALONA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,0 % 15,1 % 25,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC VULCANA

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 73 minuts, en Daniel Alarcón no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VULCANA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Artur Brandomil, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 213 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Abel Saavedra Quijano de VULCANA va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 86, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Artur Brandomil de VULCANA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

PEÑA BADALONA

Goles Goles

  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Kamran Esfandyari Fard sempre és una garantia. Al minut 24, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Jaali Wamuyu marcar el 0 - 1 per al BDN.
  • 184 Minuto 87 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al BDN per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 87. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Johan Algreen. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pericle Galiani de BDN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 27 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Pericle Galiani de BDN per doble groga al minut 27.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jaali Wamuyu de BDN va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Salva Sito de BDN va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.