Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461168

Copa 730461168 Información oficial sobre el partido 730461168 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Argatronicos C.F. Alineación oficial del equipo 'Argatronicos C.F.' en el partido 2 - 5 Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Argatronicos C.F. Alineación oficial del equipo 'Argatronicos C.F.' en el partido 1 - 3 Atlètic Paixalet Alineación oficial del equipo 'Atlètic Paixalet' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,6 % 1,4 % 85,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Argatronicos C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Paixalet. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Achim Weiler la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Argatronicos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 19.
  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Argatronicos va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 21 Achim Weiler va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): David Pépin va estar a punt d'empatar per a Argatronicos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Teodor Isoveanu va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 217 Minuto 77 (Ocasión evento especial cansancio): Estava tan cansat en Maíz Piña que es va abaixar les mitgetes de tan carregats que tenia els bessons. Richardt Hinger se'n va adonar i el va encarar al minut 77 però la cobertura al defensor va impedir que la jugada acabés en gol.

Atlètic Paixalet

Goles Goles

  • 170 Minuto 14 (Gol de falta): Horacio Roig va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 14. 0 - 1 per a Paixalet.
  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 68. L'anotador per Paixalet va ser Divine Mbong, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Róbert Blazsó que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 115 Minuto 74 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Guillaume Tassou Zakari era molt més ràpid que el defensa Eman Delić. Al minut 74, el jugador de Paixalet va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 4.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jan Płachetka va augmentar l'avantatge de Paixalet a 2 - 5 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Guillaume Tassou Zakari va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 235 Minuto 83 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Horacio Roig va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maíz Piña de Paixalet la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.