Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461163

Copa 730461163 Información oficial sobre el partido 730461163 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Real Betis Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompié' en el partido 2 - 3 Club Atlético Guadalajara 06 Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Guadalajara 06' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Betis Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Betis Balompié' en el partido 0 - 2 Club Atlético Guadalajara 06 Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Guadalajara 06' en el partido
Tiene suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Betis Balompié

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, Joaquín Chapín va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): En César Pemán Casanova va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Faustino Azkonizar la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 1 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abraham Campelló de Balompié amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Pérez Gomar de Balompié va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Club Atlético Guadalajara 06

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al minut 14 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Oroitz Malatsetxebarria que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Rafael Villariños que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 89, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ermengol Dilmer es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Oriol Caramallo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Keith Hamilton, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 239 Minuto 12 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Juan Seco va deixar a Joaquín Chapín assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CAG06 va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Seco, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CAG06 que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Oriol Caramallo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Oriol Caramallo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oroitz Malatsetxebarria es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.