Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461143

Copa 730461143 Información oficial sobre el partido 730461143 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Real Cerillon Alineación oficial del equipo 'Real Cerillon' en el partido 4 - 0 Murrish House Mafia Alineación oficial del equipo 'Murrish House Mafia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Cerillon Alineación oficial del equipo 'Real Cerillon' en el partido 2 - 0 Murrish House Mafia Alineación oficial del equipo 'Murrish House Mafia' en el partido
Tiene suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Cerillon

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Cerillon va ser Federico Giaquinta.
  • 133 Minuto 11 (Gol por la derecha): Cerillon va aconseguir el 2 - 0 quan Giacomo Mangiameli va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 84 (Gol de penalti): Afonso Tavares va augmentar la diferència de Cerillon a 3 - 0 des del punt de penal.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): Al minut 89 en Afonso Tavares va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Giacomo Mangiameli va estar a punt de sentenciar el partit al minut 26, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local Afonso Tavares per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Abdelouali Atlati va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Federico Giaquinta. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): John Wynne quasi marca en una jugada assajada de córner que Víctor Baños havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Murrish House Mafia

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ignacio Nieves no va ser aprofitada per en Roberto Villapún que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paul Ferk de Murrish la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.