Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461124

Copa 730461124 Información oficial sobre el partido 730461124 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Kalzinaus Alineación oficial del equipo 'Kalzinaus' en el partido 2 - 1 Hoyvin Athletic Alineación oficial del equipo 'Hoyvin Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kalzinaus Alineación oficial del equipo 'Kalzinaus' en el partido 2 - 0 Hoyvin Athletic Alineación oficial del equipo 'Hoyvin Athletic' en el partido
Tiene un resultado normal 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kalzinaus

Goles Goles

  • 187 Minuto 60 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Kalzinaus volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 60 van aconseguir marcar quan en Joaquín Tarriño va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 1 - 1.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): En Isidro Mena entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Kalzinaus, un peu providencial d'en Mirete Noya va situar el 2-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 28 (Ocasión de penalti): En Adolfo Sáenz va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 28, però el porter visitant Hynek Gábor el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 210 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Adolfo Sáenz tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Isidro Mena.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Silvestre Bacoi de Kalzinaus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Mauro Frances de Kalzinaus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Hoyvin Athletic

Goles Goles

  • 106 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 41 i semblava que Hoyvin desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Efthimios Rimikis va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 44 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Felipe Cirieño, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Hoyvin van sortir al contraatac amb encert al minut 55, però Benedicto Edwards no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Zbigniew Olszyński va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.