Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461093

Copa 730461093 Información oficial sobre el partido 730461093 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Macedonios Alineación oficial del equipo 'Macedonios' en el partido 6 - 1 F.C Peku Supeku Alineación oficial del equipo 'F.C Peku Supeku' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Macedonios Alineación oficial del equipo 'Macedonios' en el partido 9 - 0 F.C Peku Supeku Alineación oficial del equipo 'F.C Peku Supeku' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Macedonios

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 els aficionats van embogir quan en Agustín Jaimes va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Macedonios.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alejandro Belío va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Macedonios va aconseguir el 3 - 0 quan Albin Korro va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Gonzalo Descoll va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. José Menéndez es va introduir dins la defensa central al minut 85, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): El 6 - 1 va pujar al marcador quan Macedonios va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Flori Kirchnüchel des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gonzalo Descoll. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 60 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 60 podia haver acabat en gol, però Darío Batista va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Darío Batista al minut 77 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gonzalo Descoll va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet José Menéndez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Albin Korro.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Flori Kirchnüchel de Macedonios va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ihsan Abou Ouf de Macedonios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C Peku Supeku

Goles Goles

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Gianni Baio va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Óscar Sierra Urquijo no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 250 Minuto 84 (Ocasión de falta): Cristóbal Morales va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 84.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Gianni Baio de Supeku va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.