Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461072

Copa 730461072 Información oficial sobre el partido 730461072 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido 6 - 0 OAR FERROL Alineación oficial del equipo 'OAR FERROL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
CE Desperta Ferro Alineación oficial del equipo 'CE Desperta Ferro' en el partido 7 - 0 OAR FERROL Alineación oficial del equipo 'OAR FERROL' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE Desperta Ferro

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Diagur Gurrutxaga de Desperta aconseguir un gol al minut 6 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 12 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Samuel Doñate es va introduir dins la defensa central al minut 12, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Desperta va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Diagur Gurrutxaga des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Desperta pel centre va donar un gran resultat: el gol de Kevin Turpín va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 137 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 58 en Jakub Blaťák va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Kevin Turpín podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 5 - 0 va pujar al marcador.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Desperta va aconseguir el 6 - 0 quan Jakub Blaťák va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Diagur Gurrutxaga, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jakub Blaťák. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Kevin Turpín gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pere Cristiñade va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Damian Cowie una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 74, però una magnífica aturada de Pere Cristiñade va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Ariel Zwiernik de Desperta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

OAR FERROL

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tjalling Overdijk de OAR amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.