Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461050

Copa 730461050 Información oficial sobre el partido 730461050 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Cartavio CF Alineación oficial del equipo 'Cartavio CF' en el partido 5 - 3 Gomorra FC Alineación oficial del equipo 'Gomorra FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cartavio CF Alineación oficial del equipo 'Cartavio CF' en el partido 2 - 1 Gomorra FC Alineación oficial del equipo 'Gomorra FC' en el partido
Tiene bastante suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,2 % 1,3 % 13,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cartavio CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Cartavio va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 21 Xavier Tarramera va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, David Baucells gairebé va marcar per a Cartavio des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Cartavio va anar a parar a la dreta de l'atac on en Holmfrid Andreasson, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76, Xavier Tarramera arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): Cartavio va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 111 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan José Bardisa ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Cartavio Juan José Bardisa va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Huub van Geffen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Cartavio.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Cartavio, Eduardo Pouseu, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 057 Minuto 127 (Penalti marcado (nervioso)): A en Felipe Sáez Sánchez de Cartavio li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Miguel González posant el 4 - 2 a l'electrònic.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Marlev Sumarlan va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 3.

Gomorra FC

Goles Goles

  • 190 Minuto 72 (Gol de falta): En Sergio Bordonada conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-1

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Stephen Molleman al minut 70 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 241 Minuto 112 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de GMR va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alexis Holvia, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Bordonada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Joseph Luster va xutar fora per a GMR, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Frank Nisserberg va clavar el 2 - 2 per a GMR amb una precisió mil·limètrica.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Lucas Leonetti de GMR va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Alexis Holvia de GMR va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 4 - 3.