Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730461047

Copa 730461047 Información oficial sobre el partido 730461047 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Demà Més Alineación oficial del equipo 'Demà Més' en el partido 3 - 1 Trix Alineación oficial del equipo 'Trix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Demà Més Alineación oficial del equipo 'Demà Més' en el partido 3 - 0 Trix Alineación oficial del equipo 'Trix' en el partido
Tiene un resultado normal 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Demà Més

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 els aficionats van embogir quan en Antonio Rodrigo Cabezuelo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Demà Més.
  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 11, el Demà Més va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Iván Ayerra, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Manuel Roca va augmentar l'avantatge de Demà Més a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Rafael Villodas, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Antonio Rodrigo Cabezuelo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Iván Ayerra, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Berenguer Llauradó una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 74, però una magnífica aturada de Daniel Bardem va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Trix

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Trix va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 34, quan Alfonso Medrano, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 1.