Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460968

Copa 730460968 Información oficial sobre el partido 730460968 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido 1 - 4 Le Marseille Alineación oficial del equipo 'Le Marseille' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido 0 - 7 Le Marseille Alineación oficial del equipo 'Le Marseille' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torbeo

Goles Goles

  • 104 Minuto 81 (Gol de penalti): El públic de Torbeo va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 81, va xiular un penal pels locals. Martinavarro Ares no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jordi Carrabina va fer al minut 6 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Pablo Güeco, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Torbeo Pier Giuseppe Morgante quasi marca al minut 70 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Óscar Mesa Tovar l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Martinavarro Ares de Torbeo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Pablo Güeco de Torbeo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Le Marseille

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): En Jason McChriest donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 18 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Nils Bakker de L OM va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 37. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Reyes Clavería va augmentar l'avantatge de L OM a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 80, L OM va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Alão Fonseca Correia.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Mario Cobo del Rosal va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Nikolaos Ifantis, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafał Marczewski.