Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730460897

Copa 730460897 Información oficial sobre el partido 730460897 en Hattrick

06.03.2024 12:45:00

FC Sespetlona Alineación oficial del equipo 'FC Sespetlona' en el partido 2 - 1 Guybrush F.C. Alineación oficial del equipo 'Guybrush F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Sespetlona Alineación oficial del equipo 'FC Sespetlona' en el partido 1 - 1 Guybrush F.C. Alineación oficial del equipo 'Guybrush F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,5 % 3,1 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Sespetlona

Goles Goles

  • 120 Minuto 40 (Gol de falta): Una falta al minut 40 va provocar un lliure directe. Pancho Moscoso el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 42 minuts quan Ektoras Farsalinos va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 0 per a Sespetlona.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, Ektoras Farsalinos gairebé va marcar per a Sespetlona des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sespetlona, l'equip va recuperar la pilota al minut 90 i va contraatacar. En Yiannis Strimmenos va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Guybrush F.C.

Goles Goles

  • 108 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 44, en Dominique Chastang la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Cesare Crema que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 52 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Dominique Chastang, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Sespetlona, però Pablo Carnicero no va poder encertar el xut.
  • 237 Minuto 68 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Cesare Crema va fer una magnífica centrada, però la rematada de Ieuan Rees va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 208 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sebastian Kosznicki de Guybrush va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Haiko Konetzke que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sebastian Kosznicki es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.